Vad vi gör
Varumärken
Koncernen

Aktuellt på greenfood

Här hittar du senaste nyheterna om och från Greenfood-koncernen. Följ oss gärna även på Mynewsdesk.
Greenfood i media
28 mars 2018
Greenfoods satsning mot att göra hälsosam mat mer tillgänglig uppmärksammas i det senaste numret av Convenience Stores News.
Greenfood expanderar
24 januari 2018
Greenfood expanderar verksamheten, genom dotterbolaget Salico, till Hässleholm genom att Martin & Servera överlåter sin produktionsanläggning för skurna och packade grönsaker. Verksamhetsöverlåtelsen sker från 1 april 2018. De båda företagen ingår samtidigt ett långsiktigt avtal kring produktion av färdigskurna och packade grönsaker.
Picadeli, prisades när den franska branschpublikationen LSA höll sin årliga innovationsgala den 13 december. Picadelis salladsbarer, där konsumenten själv komponerar sin sallad från ett stort utbud av ingredienser, slår nu igenom även i Frankrike. Sedan etableringen i april 2017 finns konceptet redan på närmare 100 försäljningsställen.
Greenfood fortsätter sin expansiva resa och öppnar kontor i Rotterdam, Nederländerna, via affärsområdet Fresh Produce. Detta vässar vårt erbjudande med att leverera färsk frukt och grönsaker till hela Europa, samt för oss närmre leverantörer och kunder i det strategiskt viktiga Benelux-området säger Ted Stenshed, VD Greenfood Fresh Produce.
Med dagens stressiga livsstil upplever svenskarna att man har ont om tid till att laga och konsumera mat. Därför är behovet kring bra, snabba och goda måltid- samt snackinglösningar stort, något man kan se genom att convenience-kategorierna växer kontinuerligt.
Greenfood förvärvade den 27 oktober 2017 det finska bolaget Härmän Snackpoint OY. Genom köpet stärker och breddar vi ytterligare vårt erbjudande av innovativa och lättillgängliga grab'n'go produkter för den finska marknaden säger David von Laskowski, koncernchef för Greenfood.
Nu blir Picadelis 1500 salladsbarer ännu grönare. Med den senaste lanseringen av innovativa nyheten Beat Cornballs kommer salladskonsumenter runt om i Europa - från Skandinavien i norr till Frankrike i söder - kunna välja mellan ännu fler växtbaserade proteinalternativ.